Varmt.

Kort och koncist.
Det är varmt ute. Så varmt att jag tror jag smälter.

Idag jobbade jag till 16.00. Har en liten liten olustig känsla i magen men är väl bara att svälja den. Känns som om jag har missat något idag. Jobbigt det där. När man går runt och har en liten känsla men inte kan komma på vad det är som är fel.

Nu är jag iaf hemma och ska lägga mig och sova en stund. Är för varmt för att göra någonting. Åker till hästarna lite senare. Dressyr på fältet står på schemat idag för pojkarna. Får se hur mycket dom orkar i värmen.

Imorgon har jag sovmorgon och hästledigt. Hinner inte rida innan jobbet så då får jag sova någon timme extra istället. Ska bli skönt. Jag är inte skapt att gå upp så tidigt som jag gör just nu. På torsdag är jag ledig. En tripp till stan för något litet inköp övervägs.

Nu; sängen en stund.

Lite bättre än dåligt.

Idag var bra.
Mycket bra kanske någon med lite distans till och med skulle säga.

Jobbade hela dagen och kom hem vid 4. Lade mig i skuggan ute i trädgården och sov i en timme. Sedan åkte jag till stallet, fångade in alla hästarna och byggde en liten hoppbana ute i hagen. Nu när gräset är slaget så kan man hoppa över en grav också som är kvar från den gamla terrängbanan. Snart får jag en bank att hoppa över också.

Winz var fin, gjorde några 130 språng och skärpte sig riktigt på slutet. Ska bli kul att tävla i helgen. Ozon hoppade för andra gången sen förra året och var jättefin. Blev lite het men gjorde allt bra. Han får ju inte hoppa så högt än. Maggan hoppade grav för första gången i sitt liv. Gjorde hon så snällt så (även om stilen var ifrågasättbar, men vi kom ju över iaf).

Sedan åkte vi till badplatsen och tog ett kvällsdopp. Riktigt skönt när man är svettig och skitig efter stallet. Nu har jag duschat och käkat. Ska snart gå och lägga mig, skönt att komma i säng i tid för en gångs skull.

En sån där dag...

Idag var det en sån där dag... en av de dagar då allt går fel redan ifrån början.

Just idag hann det börja redan innan jag vaknade med hemska och förskräckligt realistiska mardrömmar som fick mig att vakna med andan i halsen och tårar i ögonen. Inte särskilt lyckat. Hann precis ta mig ut ur sovrummet så svängde mormor och morfars bil in på uppfarten. Inget ont emot mina släktingar men det är inte lätt att hålla skenet uppe om man knappt orkar med sig själv. Släpade mig igenom lunchen och gick sedan och la mig för att sova bort ångesten.

Vaknade på eftermiddagen och skulle egentligen åkt till stallet och byggt upp en hoppbana och hoppat alla hästarna. Men jag lyckades knappt hålla mig själv i drift så min snälla mamma tog saken i egna händer. Hoppningen sköts upp till imorgon eftermiddag och vi åkte till affären och inhandlade lösgodis (för nerverna) och glass (för det fina vädret). Sedan åkte vi till betet och släppte hästarna i en ny (och ännu grönare och större) hage. Efter det tog vi svängen förbi badstranden och badade för första gången iår. Det var till och med skönt i vattnet. Mamma är snäll. Skulle ha svårt att hålla ihop allt utan henne vissa dagar.



Nu har jag kommit hem, duschat och ska krypa upp i soffan och se på film och äta jordgubbar och lösgodis.

Det blev som det blev när det inte blev som det skulle.

Jag tröttnade på planskapandet, hoppade in i duschen och åkte och hyrde en film. Bröllops Duellen. Lagomt fånig romantisk komedi. Perfekt avnjuten med en påse chips och cider.



Nu blir det sängen med katterna och sovmorgon imorgon. Lövely.

Lördag.

Dagen borde ha sett ut såhär;
Stiga upp när jag vaknar.
Äta frukost i lugn och ro samtidigt som jag ser på någon gammal tv-serie.
Göra mig iordning och åka till skärgården.
Spendera dagen på stranden i solen och äta massor med glass.
Åka hem och fara vidare till stallet för att rida en häst eller tre.
Komma hem och äta middag i lugn och ro för att sedan svira om och gå ut på kvällen med polare.

Dagen ser i verkligheten ut såhär;
Vakna av den obarmhärtiga klockan 06.20.
Stressa iväg till jobbet.
Jobba till 10.00.
Åka till stallet och rida.
Komma hem, äta lunch och kanske sitta i solen en stund och äta piggelin.
Byta om och åka tillbaka till jobbet vid 16.00.
Jobba till 21.00, åka hem och stupa i säng. Uttröttad.

Workaholic.

Det är bra att jobba. Man tjänar pengar och känner sig uppskattad.
Det som inte är lika bra är att man inte har tid till så mycket annat sen.

Idag har jag bara jobbat, cyklat hem, legat på gräsmattan en stund (åt piggelin och läste Marian Keyes nyaste "This charming man", mycket bra) och sen jobbat igen. Kom hem vid halv 10 och ligger och kollar på "Horton hears a Who" nu. Ska sova och upp igen för att jobba imorgon.

Snuttegull.

Pysslade en stund med bloggen. In case you did´nt notice, den blev väldigt rosa. Får fixa det en annan dag. Tills dess, enjoy min rosafluffiga blogg.

God natt!



Nu insåg jag hur dåligt min bild passade ihop med hela imallsweetandfluffy-temat. Jag är sur och i gråskala. Får fixa det också. Jag är ju egentligen ingen sur gråskaleperson. Jag är mer en överglad färgskaleperson.

Crazy Thursday!

Här njuts det till bristningsgränsen i det fina vädret. Vaknade vid halv 9 och la mig i soffan och kollade på ett avsnitt av Sabrina - tonårshäxan. Körde till hästarna och tog en tur med lillkillen i det fina vädret. Har hunnit baka kakor och muffins också och tagit en dusch. Nu ligger jag och kollar på Real Houswives of OC och äter lunch. Ska ta min väldigt braiga bok och lägga mig i solen när det är slut. Få lite färg och vila en stund innan jobbet.

Free as a bird.

Idag har jag varit ledig.
We lajk a lot!

Först sov jag till 08.20.
Sen åkte jag till stan och åt frukost i solen utanför teatern. Smoothie, frallor med färskost och en rosa donught.
Efter det shoppade jag. Quite a lot.



- En fransklänning från H&M. Mycket snygg och mycket opraktisk. Kommer att fastna i allt.
- Söta trosor från Lindex. Nu kan jag vänta lääänge med att tvätta.
- BH:ar som passar. Och inte är urtvättade och gråa. Dagens aha-upplevelse.
- Hudvård från Apoteket. Återfuktande är bra har vi lärt oss.
- En t-shirt  från MONKI som framkallade ett habegär hos hästtjejen som bor i mitt innersta. Snygg helt enkelt.


Efter min lilla räd så tränade jag lillkillen för tränare. Han gick jättebra. Vi är på g helt enkelt. Tävling nästa lördag.
Sedan hann jag bara hem och duscha och så kom pappa och hämtade mig. Vi åkte ut till skärgården med husbilen och ställde oss precis vid vattnet. Lagade lax med färskpotatis och romsås och sedan jordgubbar till efterrätt. Mysigt värre.

Nu är det soffläge och slötittande på dumburken. Simultansurfar också och ser på generation fett. Blir lite rädd. Det handlar om små barns matvanor i USA. Scary! 

Imorgon jobbar jag 16.00-21.00.

Jag är kändis.

Eller nu ska vi väl inte ta i kanske.
Jag är med i tidningen.
Och inte bara en tidning, utan två!
Och det är inte den lokalaste av de lokala lokalblaskorna, utan de något större varianterna.

Både här och här.

Ganska coolt.

Men jag vill bara påpeka en sak; lillkillen är en valack, därav smeknamnet lillkillen.

Couchshopping.

Det här är bekvämt.
Man konstaterar att man behöver införskaffa nya mjukiskläder och voilá så har man beställt ett litet paket.



Sen kan jag slänga ut lite saker ur garderoben. Typ trasiga mjukisbyxor och urtvättade bh:ar.
Ge plats för det nya liksom.
Fast jag måste hitta lite saker i stora staden också. Det får bli på onsdag.
Vissa saker kan man tydligen inte hitta på nätet.
Det är väldigt bra med ett jobb.

För sen ska jag köpa hästsaker också.
Sadel, kavaj, ridbyxor, tävlingsridbyxor, träns.
Men det blir senare.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Lovely!

Midsommar på tävlingen.

Nu är vi hemma igen.
Winz går i hagen med dom andra och äter gräs och jag ligger hemma i soffan och äter ostbågar. Precis som det ska vara. Har köpt jordgubbar också. Så nu ska det firas med cider och earthberriers. Och lösgodis såklart.

För det finns nämligen något att fira.
För det första att vi har haft så fint väder hela helgen. Solen har skinit under alla mina tre starter och det har bara kommit kortare skurar under helgen.
För det andra att vi har haft en så trevlig och slapp midsommar hemma hos mormor och morfar. Har tävlat, tittat på tävlingar, ätit god mat och sovit ut. Sov hela 12 timmar inatt!
För det tredje så har jag fått en liten present av min snälla pappa för att jag skötte mig så bra i skolan hela terminen.
Och sist men egentligen mest anmärkningsvärt är att det har gått så fantastiskt bra! Lilkillen debuterade lättklass och skötte sig finfint i dressyren och nollade hoppningen. Terrängen hoppade han igenom felfritt med 2,8 tidsfel (inte en enda i hela klassen som red inom tiden) och det räckte för att rida upp sig 7 placeringar till en sjätteplats och rosett, plakett och prispengar. We lajk.

Nu blir det Horton och Sabrina och en lugn kväll.

Bad weather.

Plötsligt blev det mörkt och himlen öppnade sig. Det öser ner!

Tur att jag ligger i soffan och bevittnar detta genom ett fönster. Under ett duntäcke. Med en kopp te i handen. Och Sabrina-tonårshäxan på tvn. Allt är packat och färdigt och klockan ringer 05.15 imorgon. Ska snart sova.

Jobbade kvällen idag och det var så trevligt. Att veta att man får pengar också är ju en bonus. Satt och tjôtade med favorittanten en timme extra i väntan på att klockan skulle bli 21.00.

Nu ska jag sova. Nighty!


Tänker.

Känns som jag går igenom de sju små dvärgarna när det kommer till humörförändringar. Idag är jag nog kloker. Har funderat en del. För det första så älskar jag mitt nya jobb. Det är så trevligt att känna sig uppskattad ibland. Och sen så funderar jag en del på annat också. Can´t some people make a move?!



Jag är i alla fall helt utvilad. Så skönt och inte ofta det händer. Sov 10,5 timme inatt och vaknade inte trött. Hann sova i solen 1,5 timme mellan jobbet och stallet också. Så jag är fit for fight. Imorgon blir det stallet och packa och knoppa och grejja på förmiddagen och sedan jobb mellan 16.00-21.00, full rulle alltså.

Nu ska jag se klart Sex and the City och sen sova.

Nighty!

Trötter.

Jag är helt slut. Kaputt. Fertig.

Jag har nämligen jobbat idag.
Första dagen själv.
Och jag gick inte vilse.
Och det var så roligt.

Sen var jag snabb.
Snabbare än blixten.

Jag hann nämligen cykla hem, byta om, ta bilen till betet, koppla på transporten, hämta och lasta älgen, köra till hovslagaren och vara 5 min för tidig. Allt på ynka 55 minuter. It´s a bloody miracle.

Sen red jag lillkillen i skogen och åkte hem.

Nu ligger jag utslagen i soffan och tittar på Sabrina - tonårshäxan. Ska spendera eftermiddagen med att inte göra något alls. Imorgon jobbar jag 10.00-13.30 och har utbildning 14.00-16.00. Sedan blir det stallet på eftermiddagen.

Nu ska jag kolla på fler tv-serier. Sabrina, Sex and the City och Real Houswives står på menyn. Och så ska en tupplur i soffan övervägas. Skulle vara skönt. Väldigt skönt.

We lajk.

Yes Man...
Ugnsbakade tortillas med quornfärs...
Chips och dip...
Soffläge...

...the ultimate evening.

Sunnyday.

Det är ett mirakel. Solen skiner och det är fint väder.

Igår blev det den något större staden och besök hos Johanna. Värmde upp med Patrik 1,5 och ostbågar. Sen The Leprechaun och några öl innan vi vandrade vidare till Ankan. Hann knappt innanför dörren innan det tydligen var dags att gå igen. Jahapp, har väl haft roligare utekvällar kanske.

Imorse mådde jag iallafall finemang när jag vaknade, det är ju det som är solsidan med att ge upp tidigt. Ska snart iväg till pållarna och röra lite på oss. Lånade en hög med filmer också så nu ska Yes Man, Madagascar 2, The Number 23, The Happening, Bedtime Stories och Låt den rätte komma in bli recenserade. Har lite att göra med andra ord.

Sleepyhead.

Jag skulle åkt till träningen 10.30 idag och sov alltså till 10.00. Men precis när jag släpat mig upp ur sängen så ringde M och sa att det inte blir någon träning utan att vi får ta det vid 14.30 istället. Vilket betyder att jag plötsligt fick gott om tid och nu sitter och äter kakor och dricker te framför Gilmore Girls. Det gillar vi!

En annan sak som vi gillar är att det är uppehåll. Jajamän, det regnar inte för tillfället. Vilket betyder att jag kanske inte blir sjöblöt på träningen.

Och nu fick jag total bloggkramp. Hilfe. Glömde bort det där vettiga som jag trodde att jag hade i hjärnan. Not my day maybe...

Sour.

Det är surt.
Mitt humör alltså.

Det gick så bra i stallet idag så. Och på Granngården lyckades jag fynda ett flugtäcke till gammelmannen.

Och sen kom jag hem...

Tänkte lägga mig i badet. Tappade alltså upp vattnet och hoppade i, för att konstatera att varmvattnet var slut och att jag precis glidit ner i en isvak i miniformat. Fuck! Konstaterade att detta även raderade möjligheterna att ta en dusch. Sedan kommer övrig familj hem och är sur i tonen. Gjorde inte saker bättre. Och till råga på allt så har inte mitt paket kommit vilket betyder att jag inte alls kommer att mysa med DVD-maraton och dataspel i helgen. Där var humöret i bott!

Så nu ska jag ta tre djupa andetag och svära lite. Sedan ska jag dricka en cider (eller två) och sura mig igenom kvällen.

Freeedag.

Jag är så duktig!

Jag vaknade vid 8 och bestämde mig för att gå upp då. Och sedan drabbades jag av något mycket ovanligt... städlust!!!

Så nu har jag...
...tvättat sängkläder.
...damsugit hela huset.
...torkat golvet i kök, badrum och hall.
...bakat kakor.
...monterat ihop alla kartonger som sedan ska stå i min klädkammare.
...plockat blommor och satt i vaser i alla rum.

Nu är det stallet och Granngården (för foderinköp) som gäller. Förhoppningsvis så kommer paketet idag också, fick ett mail igårkväll att det var levererat.

Just a thought.

Sitter och äter tacochips och dip och ser på Supersize vs. Superskinny.

Passande.

Funderar ibland över det där när jag moffar i mig mängder vissa dagar. Skulle jag kunna bli så stor? Nu pratar vi liksom 150 kg. Jag tror seriöst att det är omöjligt. Jag rör på mig varje dag, till och med dom dagar som jag inte tänker på det så rör jag på mig. Måste förresten leta fram stegräknaren i mobilen och köra den i en vecka. Skulle va kul att se. Och jag äter för lite. Inte ens när jag äter mycket så äter jag SÅ mycket. Och jag äter ganska nyttigt. För om jag tänker efter så lagar jag i stort sett all mat själv. Äter nästan aldrig snabbmat. Är ju då beroende av lösgodis men det är det enda. Äter ju kanske 3,5 hg/vecka om man slår ut det sammanlagda. Och typ 2-3 påsar ostbågar per månad. Och en del glass. Det är mina onyttiga laster. Det är ju vad dom här människorna äter på en vecka. Minst! Jag är verkligen nyfiken på hur många kalorier jag stoppar i mig på en dag. Har ingen koll och äger liksom inte ens en våg.

Nu ska jag sluta flumma...



Det ska tydligen ösregna imorgon. Och i övermorgon. Och dagen efter det. Trevlig helg alltså.

Hoppas verkligen att CDON-paktet kommer innan helgen så jag har något att göra. Det skulle vara riktigt schysst.

Snällt.

Idag släpade jag mig upp ur sängen. Bokstavligt talat. Iväg till stallet och hämtade gubben som skulle till hovslagaren. Sedan red jag dressyr med både lillkillen och älgen och åkte och lämnade kärran. Fick en flaska vin och en påse lösgodis av M för att jag har hjälpt henne så mycket med hästarna. Så gulligt och snällt och omtänksamt! Och väldigt passande eftersom resten av dagen ska tillbringas i soffläge. Lösgodiset då alltså. Vinet får sparas till senare.

Nu ska jag duscha. Och hitta något ätbart i köket.

Plan.

Nu jävlar.

20/9
11/10
1/11

Nej, det är inte koderna till mina bankkort utan datumen då Ozon ska tävla i höst. Vi börjar med dressyrtävlingar och så får vi se hur hoppningen går. Efter midsommar är det dags att börja så smått. Vill egentligen börja tidigare men lillkillens fälttävlande, älgens träning inför kvaliten och mitt sommarjobb lämnar inga luckor att skåda.

Men det där är bra. Väldigt bra.


Onsdag.

Idag har jag hunnit med en del...

Först åkte jag till betet och fångade in lillkillen, släpade in honom i kärran och körde honom till hovslagaren. Där konstaterades det att han inte alls hade någon hovböld så nu är det hoppträning bokad på lördag.

Sedan åkte jag hem, duschade och tog tåget in till stan. Där mötte jag upp Johanna, handlade till moí på The Body Shop och studentpresent till Johannas broder. Sedan åkte jag till SIBA och köpte ett hemma-spa till min stackars dator och ICA och handlade lite.

Därefter bar det ut till Skutberget för steg ett i "programmet för uppfyllandet av en äkta svensk sommar", grillning i dåligt väder. Vi grillade marshmallows och majskolvar och drack cider och åt chips och hann precis undan innan det började ösregna. Mycket mysigt faktiskt.

Väl hemma hamnade jag på nätet på jakt efter The Sims. Råkade i shoppingyran få med mig ett par saker till (och insåg vid kassan att det såg ut som en 12-åring lagt in beställningen). Eftersom det utlovas leverans inom 1-3 arbetsdagar så kan man ju hoppas att paketet dyker upp innan helgen. Halmstad är uppskjutet och jag har visioner om en lugn helg hemma på sofflocket för att kurera mig inför nästa veckas jobb. Lite DVD-maraton och dataspelande skulle sitta fint.



Nu ska jag kolla klart på Miss Marple och sen sova. Imorgon ska nästa häst till hovslagaren och de andra ridas. Och så måste jag hinna ta det lugnt och bli frisk också.

Kvällsmat.

Kvällsmat; en stor kopp te, två ibumetin och en piggelin.

Good stuff!

Sick.

Jag hatar det!

Att vakna på morgonen och ta första andetaget utan att få någon luft. Anledning; halsen och näsgångarna är fyllda till bristningsgränsen med slem och annat äckelpäckel. Och faktumet att min hjärnan känns ungefär som en överkokt makaron gör inte saker bättre. Eller att jag ska till jobbet om 4 timmar.

Men nu är det slut på gnället.

Jag har faktiskt varit och gjort allt åt mammas häst och sedan varit hos mina och pysslat. Allihop låg i en stor hög och betade när jag kom. Snacka om att bemästra konsten att slappna av. Jag red dressyr på Ozon och han känns verkligen jättefin. Ska försöka rida någon dressyrtävling på honom i slutet av sommaren. Och efter midsommar får vi börja gymnastikhoppa, can´t wait.


Nu ska jag dra duntäcket över huvudet, kolla på Real Houswives of Orange County och sedan ska jag handla med Hans. Vågar inte låta honom åka iväg med en lista som innefattar ord som "duschcremé", "glass" och "yogurth och bars till jobbet". Då vet man aldrig vad man får.


Edit.

Det står en smulpaj med jordgubbar i ugnen.
Mommas Boys rullar på tvn.
Mina naglar är återigen vackert rosa.
Cold Creek Manor börjar 21.00.

Damn, I´m good.

Proud to be.

Jag är stolt över moí.

Efter jobbet åkte jag till stallet och red Ozon och Maggan. Ozon hade plötsligt glömt hur man är själv utan sin flock och gnäggade och piafferade hela ridturen. Maggan var snäll att rida iväg med men hamnade plötligt i trotsåldern och vägrade gå nerför en kant som var ungefär 30 cm hög. Anledning; marken under var brun, vi stod på grönt gräs. Vi blev stående i en halvtimme innan hon äntligen (dyngsvettig, fly förbannad och flåsande) klev ner och vi kunde fortsätta hem.

Efter stallet fick jag ett effektivitetsryck hemma och...
...fyllde, diskade och plockade ur en maskin disk.
...damsög hela huset och städade åt katterna.
...tvättade 2 maskiner kläder och en matta.
...plockade färska blommor och satte i vaser.
...bytte alla lakan och dukar.
...lagade lax med ris, sås och ungnsångad broccoli.
...duschade och rakade benen.

Nu sitter jag och kollar på Vänner och äter. Så skönt att ha varit duktig så man verkligen kan slappna av. Imorgon jobbar jag eftermiddag.

Jobb.

Nu har jag varit första dagen på nya jobbet.

Förutom att jag lyckades bli svimfärdig och fick lägga mig ner och vila en timme mitt på dagen (note to self; ta med något med socker i och något att dricka på jobbet för att inte tuppa av) så gick det bra. Men dom jag gick med var supertrevliga och jag tror jag kommer att trivas. Hur vänligt inställda mottagarna av hjälpen är varierar ju, men de flesta är glada och supertrevliga.

Eftersom jag gick bredvid med gjorde en del så blev vi klara tidigt. Ska åka till stallet snart, lillkillen har tydligen fått en hovböld. Men han ska ju ändå till hovslagaren på onsdag. Ska se om jag ska rida någon eller om dom är trötta nog som det är efter första natten ute för året.

Borde damsuga och laga mat när jag kommer hem också. Och hinna kurera mig så jag blir frisk till imorgon. Men först alltså, stallet!



Det kliar i mina köparfingrar också. Blev sugen på The Sims 3 och hann i farten även hitta hela Sex and the City-boxen och första säsongen av Sabrina Tonårshäxan (nostalgi!). 1100 pix för alltihop, tål att tänkas på. Fast jag har väl fått lite shoppingvansinne också just nu. Men en affär som definitivt ska besökas är The Body Shop.

Nighty.

Har sovit i soffan i några timmar. Halsen är krasslig och nu är det bara att hålla tummarna för att jag inte blir för sjuk. Får kila in på Apoteket efter jobbet imorgon och fylla på förråden av halstabletter.

För that´s right. Imorgon ska jag gå bredvid ett dagspass på jobbet.
Och sedan ska jag gå ett kvällspass på tisdag.
Och måndagen därpå är det utbildningsdag med bla. datakurs och föreläsningar.
Och sedan börjar jag officiellt jobba.

Och har plötsligt pengar.

Vilket osökt leder mig in på nästa punkt på kvällsordningen.

Dresses, loads of them!
Och Indiska.
Jag har hittat minst 4 klänningar som jag vill ha.
Fina klänningar!



Som jag kommer att kunna köpa om jag vill. DET är lovely.

Bilder från The Boss.

Här kommer bilderna från konserten i fredags. Eftersom jag bara vågade ta med mobilkameran så är kvalitén diskutabel. Men det är i alla fall bättre än inget.

För er som inte är så insatta så var det alltså den här gubben vi åkte dit för att titta på...




Han spelar alltså med E Street Band som denna gången bestod av 10 personer. Den lilla roliga mannen i den långa rocken (så talar ett äkta rookie-fan) inledde konserten med Idas sommarvisa. Jag kände mig rörd.



           







Och ifall någon är intresserad så är trummisen riktigt snygg. Jag hade kunnat stå där och titta bara på honom i 3 timmar!

PIP

Jag fick precis hem en reklamtidning... från Putte i Parken den här gången.

En festival i Karlskoga, hur lyckat kan det bli liksom?

Skulle precis slänga den när jag såg namnet på framsidan... Lasse Lindh! Slog upp tidningen och fick fram artistsidan och jäklar vilket utbud! Jag vill se nästan allt!



Så... vem är på?!

Gjort är gjort.

Nu har jag skrivit det.
Mailet med stort M.
Mailet som jag borde ha skrivit för så länge sedan.
Nu är det bara att hoppas att det hjälper.
För jag behöver det verkligen nu. Det här går inte längre.



Är helt slut och mår inte så bra idag.
Blir alltså soffan och inte ens något försök att hitta på något.
Ska slänga i en DVD och käka snart.
Sjukt sugen på ostbågar men det har jag såklart inte hemma.

Nu ska jag krypa ner bland alla filtar i mina mysshorts och stickade tröja och försöka sluta tänka.
Imorgon blir det betessläpp för mina tre. Bebishästen släpptes redan för en vecka sedan och mammas häst åker bort över sommaren. Det blir skönt för oss alla.

Radio Nowhere.

Jag är nu inte Springsteen-oskuld längre.
Jag är dessutom ganska frälst.

Efter 5 timmars väntan i kylan (!) och blåsten så var det officiellt dags.
Efter 40 minuters väntan till så var det dags på riktigt.

3 timmar senare stapplade jag ut från Stadion på ostadiga ben med ringande öron och en hals värdig en ihärdig cigarr och wiskey-fantast. Och med Outlaw PeteRadio Nowhere och Born to run inpräntade i hjärnbalken.

Det var fantastiska 3 timmar. Gubben kan sina saker. Och E Street Band är magnifika.



Imorse kände vi oss allt annat än pigga och frächa. Efter några slappa timmar på tåget så har jag vaknat till aningens. Och i och med faktumet att det är lite sommar i krillehôla så steg mitt humör några pinnhål. Snart ska jag till stallet och röra på hästarna.

Kommer några bilder från igår när jag har fått liv i mobilen igen.

Freaky friday.

Rostat bröd med äggröra och te framför Montel Williams show.
Slapp start på dagen.

Måste strax packa men vette tusan vad.
Converse är ju givet om man ska på konsert och inte vet om det kommer att ösregna.
Jeans eller chinos lutar det väl också åt eftersom det är kallt och blåser ute.
Sedan då..?

Får väl slänga med ett par shorts och solbrillorna. Ifall att menar jag...
Äh, kör på nåt linne och en kofta och skinnjackan. Hatar att frysa.

Nu ska jag bara hitta alla dessa saker inne i mitt rum... i the mountain of clothes.


Sen... tuff tuff tåg till Johanna. Weiii...

Goodies.

Här har vi något bra. Väldigt bra.
Chokladbegär, det hörs ju redan på namnet att det inte kan vara fel.

Och det var det inte heller!



Nu ska bara de andra sorterna prövas... en mycket angenäm uppgift if I may say so.

Lövely.

Det har varit en jävligt bra dag.

Först var jag i skolan och fick betyget i religion B...

...MVG!!! Fatta!!! MVG I ALLA KURSER!!!

Sedan tog jag en sväng på stan och genomförde min väskräddaraktion.
Fick även med mig en liten röd läderväska. Den ville följa med.
När jag traskade förbi Bik Bok så var det ½ priset på allt i affären så fick med mig ett par jeansshorts därifrån.

Sen fikade jag hos mormor och morfar och var social där.
Kommunen ringde och kallade in mig redan på måndag för jobb. Så det blir nästan 10 veckor istället för de 4 planerade. Money money money ;)

Kom precis hem från terrängträning med lillkillen. Mamma och hjälpredan red dom andra och fixade idag så var inte så stressigt. Skönt. Det gick jättebra och Winz kändes fräch. Nu är det bara att anmäla till midsommartävlingen. Då slipper jag jobba.

Imorgon åker jag till hufudstaden och möter upp my darling Johanna.
På kvällen är det time for the boss.

Nu ska jag packa! Och lyssna några gånger till på Outlaw Pete...

Hemma bäst.

Idag har det gått bra.

Var hurtig och mockade 4 boxar och red dressyr på alla tre pållarna.
Tur det, eftersom lösgodiset bara kostade 3.99 kr/hg  på ICA när vi inventerade inför helgen.

Imorgon ska hunden vara med mig hela dagen.
Först ska jag till skolan en snabbis på religion.
Sen måste jag in till stan och rädda min blivande väska ur sitt fångenskap.
Och kanske hitta ett par jeansshorts.

Sen ska vi till momo och moffa och fika, tradition.
Och sen ska vi hem och köpa tågbiljett till stockholm.

Terrängträning med lillkillen på kvällen.

Och på fredag, SPRINGSTEEN!


Ååååh...

Dagen blir bara bättre och bättre...

Först;



Sen; stallet med sällskap.

Iiiih...

Jag ångrade mig!
Jag vill ha väskan!

Stay right where you are and I pick you up tomorrow!
Do not move!

Brows.

Eftersom mina ögonbryn alltid har varit och alltid kommer att vara knappt existerande färgmässigt så är jag tydligen inne. Bara att känna sig hipp och modern då.




Idag var det en mycket kort skoldag med utvärdering och betygsättning i engelskan.
Visste ju dock redan vad jag skulle få.

Har kutat runt stan i jakt på en väska som uppfyller följande krav. Den ska vara...
1) liten.
2) i ljusbrunt läder.
3)  ha en lång rem så man kan hänga den snett över axeln. 
4) billig.

Hittade något liknande vintage med remmen var lite kort, kanske får ångra mig nu. Eller så köper jag den imorgon.

Har varit och röstat också. For the first time ever, fyllde ju år 2 dagar efter valet senast det fanns möjlighet. 3 vuxenpoäng plus 2 för att jag även personröstade.

Nu ska jag slappa och sen ska jag till stallet.

Good night kiss.

Adorable couple...






...saying good night.

Fantastiskt!

Herr Väder måste gilla mig idag.
Det regnade och regnade hela dagen.
Tills jag skulle åka till stallet, då blev det uppehåll.
Och sen var det uppehåll så länge jag var där.

Nu sitter jag nyduschad och fräch i soffan och äter mat.
Idag blev det stuvade makaroner. En mycket underskattad rätt if I may say so.

Ska titta på kvalitetsundehållning hela kvällen; Real houswives of OC, Vänner, Desperate Houswives and so on...

Och bara njuta av att inte behöva plugga!


Fääärdig!

Imorse åkte jag till skolan och redovisade religionen.
Kändes helt okej och betyget får jag på torsdag.

Sedan var det avslutning i svenskan.
Fick tillbaka Strindberg som jag fick VG+ på. Inte dåligt för en sistaminuten-uppgift. 
Och det räckte till det efterlängtade MVGt på kursen.
Så himla stolt, det betyget fick jag jobba för!

Nu är jag hemma och dricker te, äter lösgodis och tittar på Real houswives of Orange County och bara njuter av faktumet att jag inte har något plugg som väntar.

Ska snart till stallet och pyssla. Fast vädret tar emot när man måste cykla.
Äh, kan ju ta ett varmt bad när jag kommer hem igen. Bra idé.

Färdigpluggat.

Nu är det inom en mycket snar tidsrymd färdigpluggat för iår.
Skickade precis in Strindberg-uppgiften och nu måste jag bara redovisa religionsboken imorgon.
Ska läsa igenom lite inför det och sen är jag ready to go.

Spenderade störta delen av dagen ute i solen och var i stallet på eftermiddagen.
Gjorde allt och red Ozon, han börjar lugna ner sig lite nu.
Imorgon kommer hovis och fixar en hovspricka på Maggan, hon är lite halt men det är snabbt avhjälpt.

Kvällen har förflutit framför Shrek (the one and only, fast tvåan och trean är bättre) med datorn och skolarbeten i knät.
Nu ser jag på Boston Tea Party och dricker te (off course!) och äter glass med stekta bananer och kolasås. Yummi.

Plugg.

Jojo, här ska pluggas.

Måste till ikväll ha skapat en 2 sidor lång biografisk novellanalys med Strindberg och Otur som grund.
Tror ni det går bra?

Nej, just det. Hade det gått bra hade jag inte bloggat istället. Då hade jag skrivit.

Jag har iaf läst novellen, en sisådär 3 gånger.
Och funderat, en sisådär 68 minuter.
Och googlat Strindbergs havererade äktenskap för att sätta mig in i karlns liv .

The good news är att allt detta sker utomhus i det fina vädret. Iförd endast bikini och solskyddsfaktor.

Nu ska jag försöka seriöst igen.
Sen ska jag äta lunch.
Sen ska jag vara seriös igen.

Och någon gång ikväll ska jag även till stallet.
Men det är definitivt för varmt för sådana aktiviteter än på ganska många timmar.

RSS 2.0