HA!

Ibland får man faktiskt skratta åt andra människor och deras gärningar. Som nu till exempel.

Hahahahaha!
HA!

Det här är humor kära vänner. Humor!

100629

Jobbat och klart för idag. Imorgon jobbar jag förmiddag och sedan är jag ledig ända till fredag eftermiddag. Tilde och jag har barrikaderat soffan och planen är att somna framför Thelma & Louise. Är själv hemma med alla djuren fram till torsdag, lugnt och skönt.

Fick ett mail om att kläderna var skickade och dyker upp inom 2 dagar och de ringde från hästsportaffären och sa att min sadelgjord har kommit in också. Snabba ryck här.

100628

Har nu officiellt börjat jobba för den här sommaren. Var inte i mitt esse med en natts obefintlig sömn, dålig start på dagen och dessutom en yrselattack som hette duga mitt på jobbet (svettningar, svarta fält framför ögonen tills synen är praktiskt taget helt borta, yrsel och illamående). Fina grejer det.

Gjorde i alla fall allt jag skulle och åkte sedan hem (via affären för att proviantera lösgodis och jordgubbar, yummi). Har duschat och soffshoppat i några timmar. Funderar på om jag ska åka till stallet idag eller låta alla ha en ledig dag. Lilleman dör knappast av att ta det lugnt två dagar på raken efter lördagens fina bedrift.

Var inne på nellys sommarrea och var tvungen att lägga in en beställning när jag såg att de hade Den Optimala Kavajen. Självklart kunde inte den stackars kavajen åka hela vägen hem till mig själv så den får sällskap av en skjorta, en tröja, ett par leggings och en långklänning.






  

   


Success.

Titta här!

Inte så många rader omnämnande men ett stort kort på mittuppslaget i pappersvarianten, alltid skoj.



100627

Jag vaknade nyss hemma i sängen och antar att lilla hästen tar det väldigt lugnt i hagen idag. Idag har alla vilodag och jag även min sista semesterdag, ska visseligen inte jobba jättemycket i sommar men har ändå vant mig bra vid att vara ledig hela dagarna. Gå upp 06.15 på morgonen är inget som lockar sådär jättemycket precis.

Igår var i alla fall en riktigt bra dag. Red terrängen med lilleman och han gick som tåget. Hoppade allt utan att tveka och det kändes oförskämt lätt för att vara hans debut i medelsvår. Men det var ju också min plan, att vänta så länge med att ta upp honom att han skulle kunna göra allt utan någon som helst tvekan. Dressyren beror alltid lite på humör och yttre omständigheter, hoppningen kan bara bli bättre och helgens pet var inget att höja på ögonbrynen åt och terrängen var optimal. Hamnade precis utanför placering och nu kan vi bara bli bättre. Både lillmatte och stormatte spricker av stolthet här hemma ♥




Finhästen i terrängen förra året.


Knop.

Här görs det inte många knop för tillfället. Trevlig omväxling att kunna sova till halv tio två tävlingsdagar på rad. Ser på Gilmore Girls och funderar på att äta frukost. Den planen grusas dock genom bristen på bröd hemma. Men eftersom mami är på handlarstråt och snart bör återkomma så får det vänta en stund.


Midsommar.

Midsommar = sovmorgon, dressyr och hoppning på Trossnäs (58 straff i dressyren och två pet i hoppningen, absolut godkänt), middag i soffan med en cider och film på tvn.

Lugnt värre.

Imorgon blir det också sovmorgon och terräng på eftermiddagen. Spännande.

Zzzzz.

Jag skuttade inte precis upp ur sängen imorse men jag befann mig i stallet och tog in hästarna klockan 07.30 *gäsp*

Red lilleman i ridhuset en stund innan hovslagaren kom och gjorde fötterna fina på honom. Sedan putsade jag allt inför morgondagen och var social en stund. Var hemma redan halv elva och hade då gjort dagens to do. Satt ute med benen i solen och huvudet i skuggan och läste Blonde och åt frukost. Lade mig och läste i sängen efter någon timme och somnade såklart efter ytterligare en. Vaknade utvilad och lite seg efter 2½ timmes sömn och får väl hoppas att jag kan somna ikväll ändå. Ska packa ihop mina grejer innan sängdags så är det bara knoppa hästen och packa hans saker imorgon. Har starttid sent på eftermiddagen.

Lycka.

Det flyter.

Gårdagens återträff blev väldigt lyckad och vi bestämde oss för att styra upp en snart igen (med mig som värdinna). Jag sov hela natten och vaknade utvilad efter en lång sovmorgon. Tatueringen blev jättefin och jag är helt förälskad (även om den nu mest är rosa, svullen och hela halsen är stel). Madame skötte sig finfint när jag red dressyr och fick lära sig både lite förvänd galopp och skänkelvikning i trav, det finns dock mycket kvar att finslipa. Lilleman fick följa med på dressyrträning för P och han var på sitt bästa humör. P trodde faktiskt att jag hade med mig en annan häst än förra träningen och det var det roligaste och mest utvecklande dressyrpasset på länge. Han börjar bli en stor pojke nu, upp till bevis i helgen.

Imorgon är det inte mycket inplanerat, bara pedikyr för lilleman och lite dressyr för att mjuka upp honom inför fredagens tävling. Sedan ska jag vila.


Pretty flowers.

 


Love in a bowl ♥





Note.

Bara lite snabbt.
Har haft flyt idag.

Lektionen gick bra. Hästarna gick bra. Allt löste sig till det bättre. Första jobbdagen är avklarad. Ser på tv innan det är dags för sängen och lite sömn.

Imorgon blir det grilla med klassen. Rosévinet är inhandlat och grillvänligt väder är utlovat.

Goodie.

För första gången på ett tag så skötte sig lilla hästen när jag red dressyr. Red igenom nya programmet två gånger så nu har vi lite koll i alla fall. Dressyrträning för Pelle på onsdag passar väldigt bra. Sedan byggde jag upp två hinder och tog några språng (hindrena på utebanan var såklart bortplockade så jag fick snällt bära själv). Hoppade upp till tävlingshöjden och han fick inga dåliga språng och lyfte på benen som han skulle. Duktig häst.

Har duschat och packat lite och ska strax åka och handla lite mat. Imorgon ska jag ha en lektion till i ödemarken innan jag åker hemåt och rider och sedan är det jobb mellan 16.00 och 21.00. Första arbetsdagen för den här sommaren. Blir skönt att komma igång även om det var uppskattat att få vara lite ledig.

100620

Nu har det fått varandra och kan vakna upp som makar för första gången.
Jag smälter ännu lite till vid tanken.

Mitt nästa uppdrag är definitivt att leta upp en affär som säljer Den Officiella Bröllopsserien. Har nämligen snöat in mig helt på plåtburkarna och känner att det är ett måste i mitt nya (och än så länge icke-existerande) kök. Väldigt kitsch och väldigt jag. Och om de nu reas ut efter bröllopet så är det desto bättre.

Har även spanat in en supersnygg skål på Mansion som jag kanske ska införskaffa med ett av presentkorten som jag fick när jag tog studenten.

Till dagens schema då;

- Åka till ridklubben med lilla hästen och först rida igenom nästa helgs dressyrprogram och sedan hoppa några språng på deras utebana.
- Hjälpa mami när hon rider madame en stund.
- Åka hem och packa lite, sedan handla och åka till ödemarken.
- Ha lektion för Emma.
- Laga mat, äta, se på skräckfilm och sedan en helt ofarlig film för att lugna ner sig efter.
- Sova över i ödemarken.




The pretty burk, den stora (finns även i vitt, blått och grönt).


Crybaby.

Jag har sett i stort sett hela svt:s sändning sedan den började klockan 13.00. Och ja, när de sade sina "ja" så rullade några tårar nedför kinden. Allt har varit fantastiskt vackert och klänningen mycket smakfullt. Jag skulle inte vilja gifta mig så stort och pampigt själv, men de ser så kära och lyckliga ut att det formligen lyser igenom tv-rutan och man blir alldeles varm om hjärtat. Jag blir både chockad och förvånad över min reaktion när jag är så blödig och uppriktigt sagt glad för deras skull.

Men känslostormen virvlade inte upp på riktigt förens nyss. Då talade Daniel till Victoria.

Han berättade en av de mest romantiska historier jag har hört som har varit på riktigt. Som taget ur ett amerikanskt flådigt romantiskt drama. Victoria var hemma ett dygn mellan två resor. Dagen därpå skulle hon resa vidare för att vara borta en månad. Istället för att sova så spenderade hon natten skrivandes och då Daniel vaknade på morgonen möttes han av en låda. Lådan innehöll 30 stycken brev. Till honom. Från henne. Ett brev för vardera dag de skulle vara åtskiljda.

Efter det talet grät jag som en baby.

Jag sitter på ett fluffigt rosa moln. Och då är jag snarare känd för att vara cynisk än för att vara någon romantikjunkie. Men det här känns så genuint att man blir fånig.






19 juni

Antar att få har missat vad som händer idag. Jojomänsan. Prinsessan gifter sig med sin gymägare.

Jag har absolut inte lagt mig i alla spekulationer och skvaller. Jag har inte sett ett enda inför-program eller läst minsta spaltmilimeter. Jag tycker gott att de kan få ha sina förberedelsen ifred, i alla fall för mig. Och imorgon kommer jag sluta bry mig om alla spekulationer och skvaller igen.

Men idag!

Idag ska jag formligen frossa i bröllopet. Jag ska äta tårta, bröllopsmazariner (I knoooow, rätt så overdone, men är det kungabröllop så är det) och titta på hela kalaset bekvämt placerad i soffan. Klänningarna, hästarna, människorna och allt runt omkring.

(Klänningen Vickan bar igår var förresten en av de vackraste jag sett och den satt perfekt på henne. Den sätter definitivt ribban högt för dagen.)

Åkte till stallet imorse men det slutade med att mami tog hästarna och jag åkte hem igen efter att ha pussat på dem för att vila upp mig. Hatar verkligen att må såhär ibland. Tagit mina droppar och halvslumrar lite fram till ett när hela kalaset drar igång. Idag ska här inte göras något vettigt.





Bilderna lånade från www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen



24/7

Här har det varit fredagsmys och qualitytime around the clock.

Åkte till stallet tidigt och red en sväng i skogen med mami och madame. Sedan bar det av mot Örebro och relaxen. Vi gillar relaxen. Bubbelbad, solarium, värmerum, ångbastu, vilstolar, skvallertidningar, god mat, bra service, lyxigt omklädningsrum och barnfritt!

(Det sistnämnda gör mycket när man vill vila hjärnan och nöjer sig med att betrakta barnen som leker i äventyrsbadet på nedervåningen)

Åkte och handlade på hemvägen och lade ihop morgondagens tårta (vaniljcremé och aprikoser, sedan blir det grädde och jordgubbar på det). Bakade scones och gjorde te och sedan kröp vi upp i soffan och såg Shrek 2 (börjar det bli läskigt när man kan citera hela filmen utantill?) medans vi fredagsmyste på för fullt.

Nu kikar jag på Mitt stora feta grekiska bröllop. Hahaha! 



"What you mean you don´t eat MEAT? Oh, is okey.. I make lamb!"

"Are you hungry?"
"No"
"Oh, okey. I make you something!"




100617

Good shit.

Åkte till stallet. Red dressyr på två hästar. Åkte hem. Duschade och åt frukost. Såg några avsnitt av The Big Bang Theory. Sov en stund på soffan. Gjorde en löjligt stor nachotallrik. Åt löjligt stor nachotallrik. Mådde lite illa. Plockade lite hemma. Ringde och bokade plats på spa imorgon. Ordnade med lite papper. Ser på På Smällen, dricker te och äter glass.

Produktivt värre.

Yäck.

Ligger här och snorar. Fresht värre liksom.

Är i alla fall vaken och har varit det en stund. Inte illa (även om det blir hårt liv när jag ska vänja mig vid att börja jobba 07.00 igen). Planen är nog stallet först och sedan någon trevlig semesteraktivitet.

Imorgon ska jag och mami i alla fall ägna oss åt något ickehästigt. Vid dåligt väder lutar det åt spa men om solen skiner så blir det eventuellt en tur längst göta kanal.

Nä, nu ska jag ta en tablett eller två och åka och väcka hästarna.

100616

Planen var att gå upp klockan sju, hurtig som få, och göra allt i stallet innan utbildningen började vid tolv.

Verkligheten var att jag gick upp klockan sju, gick och lade mig direkt igen och sov till halv elva med en ny plan om att åka till stallet på eftermiddagen istället.

Det var uppenbarligen ett smart drag att greppa de få timmarna extra sömn eftersom jag nu är såpass pigg att jag kan stå upp utan att känna mig svimfärdig. Förkylningen huserar dock fritt och jag känner mig som tant Ida, 82 år, när jag flåsande leder min cykel i snigelfart uppför backen till huset. En backe som jag i vanliga fall kan tackla cyklandes i ett inte alltför mesigt tempo.

Nu ska jag i alla fall åka till Coop och posta de sista betygspapprena till antagningen och handla förkylningsfriendly saker som c-vitamin. Sedan bär det av vidare till stallet för att rida madame och tömköra lillemannen lite. Var så seg igår att det räckte motionsmässigt för mig att stå i mitten och låta madame springa av sig på lina en stund.

100615

Har parkerat hemma i soffan efter en lång helg.

Kort och gott;

Efter älgens tävlingsdebut i lördags var det dags för lilleman att tävla på söndagen. Han skötte sig absolut och gjorde en helt okej dressyr, var nolla i hoppningen (trots dålig framridning och mindre bra förhållanden inne på banan) och nolla på hinder i terrängen. Susade i mål med ett par tidsfel och känslan av att det var lite väl lätt för honom.

Efter tävlingen styrde vi kosan mot Norrköping där lilleman fick sova ut i en stor fin box och äta sin kvällsmat medans jag fick en efterlängtad dusch och grillat till middag. Trevligt sällskap också. Sedan sov vi som stockar hela natten och gårdagen togs det lugnt. Lilleman fick gå i hagen och jag och Tilde gjorde en liten utflykt till ridsportaffären och hann ta en middagslur innan det var dags att packa ihop och dra vidare.

Träningen gick bra och det var roligt att få rida på en riktigt fin terrängbana med bra träningshinder. Inget kändes jättekomplicerat och när lilleman väl kom igång flöt han på bra. Missade ett smalhinder på grund av lättare problem med styrningen men det var också det enda missödet. Hoppade mycket smalhinder och vattenkombinationer och avslutade med några rundor med lite blandade hinder. Har i alla fall bestämt att det är dags för herrn att kravla sig ur sandlådan nu och ska se om jag kan få byta klass redan till midsommar. Spännande värre.

Kom hem vid midnatt ungefär och idag känns det som om någon kört mig genom en stenmangel. Var på datautbildningen klockan nio och spenderade tre timmar med att frächa upp minnet från förra året. Imorgon är det förflyttningsteknik vid lunchtid. Känns som om hjärnan är utbytt mot bommull och sirap och tänkandet går långsamt. Ska ta igen mig några timmar innan jag åker till stallet och rider en sväng på madame. Dricker te, ser på Oprah och kurerar mig. Hatar att bli sjuk så fort jag är ledig.

Älg ♥

Idag har madame tävlat. Och hon har gjort det så bra så. Trots att det blåste halv storm och att hon aldrig sett ett terränghinder i hela sitt liv.

I dressyren var hon finare att rida än någonsin förut och gjorde allt prydligt. Fick finfina lovord från domaren. I hoppningen skuttade hon över alla hinder utan fel och i terrängen följde hon den trenden och skuttade runt felfritt även där. Stannade och tittade lite på vattnet innan hon klev i men gjorde absolut allt över förväntan med tanke på att det var både tävlings och terrängdebut.

Så nu har hon officiellt uppgraderat sig från "älgen" till "madame" ♥





Sötnöten hemma i hagen.


Dress it up.






Hittade en bild på en av de nyaste invånarna i min garderob ♥


Katastrof.

Jag vaknade (ovanligt tidigt för att vara semester).
Jag kände efter.
Jag är sjuk!!!

Mindre katastrof kan man säga. Helgen ska spenderas runtresande med hästarna och regn är utlovat. Och hur kommer det att påverka min hals och mitt huvud (som känns fullproppat med bommull)? Inte åt det positiva hållet i alla fall.

Jäklar.

Ligger i soffan med alla möjliga tablettpaket uppstaplade bredvid mig. Har hällt i mig en kanna te och ska vila några timmar till innan det är dags för stallet.

100610

Gårdagen krachlandade som en pannkaka och för att överleva sista delen av den så bunkrade jag upp med en påse ostbågar och 200 g marabou apelsinkrokant och drog täcket över huvudet för en kväll med Morden i Midsummer.

Idag blev betydligt mycket bättre. Sovmorgon innan jag tog bilen till stan för att göra lite ärenden. Köpte två fina klänningar, ett par roliga shorts, ansiktsmasker och en ny hårfärg. Åt lunch på Slussen och tittade på studenterna som hade tur och fick åka flak i solsken.

Väl hemma åkte jag till stallet och red lilla hästen en sväng i skogen. Sedan pussade jag på de andra och gav dem mat innan jag åkte hem.

Har färgat håret till en aningens mer mörkbrunröd nyans och ätit veggie hamburgare. Imorgon blir en ganska laidback dag och det ska mest pysslas och packas inför helgens tävlingar. Nästa vecka blir halvledig med några utbildningsdagar och under helgen bär det förhoppningsvis av mot götet för Liseberg, partay och sällskap.

100609

Hippetihopp.

Hoppträningen som var inplanerad hänger löst så nu har jag blivit beordrad att avvakta några timmar för att se om det kan lösa sig. Detta görs framför tvn eftersom molnen ligger tätt och vädret är allmänt tråkigt utomhus.

Har precis ätit frukost och insett att jag lika gärna kan sova till elva varje dag när jag är ledig eftersom jag ändå inte har något bättre för mig. Funderar på att lägga några av mina intjänade slantar från skatteåterbäringen (prisa gud och mot sherwoodskogen liksom) på en beställning av några dvd-boxar och feelgood-filmer. Skulle sitta fint måste jag säga.

Pickanicnic.

Det här är bra grejer!

Picnic på golvet framför en film.
Tre sorters ost, tre sorters kex och en flaska sprite.

Semestermys på högsta nivå.

Sex and the city 2

Nu har jag också sett den!

Eftersom jag älskar serien så kunde jag inte låta bli. Och om man ser på serien och filmerna som två helt skilda saker så är den första helt okej. Efter serien kan inte filmerna bli mer än helt okej.

Och efter veckor av satc-fans som sett och sågat den nya filmen i media så hade jag precis inga förväntningar alls. Och har man inga förväntningar alls så kan det bara bli bättre.

Den var riktigt bra (för att vara andra film)! Vi skrattade högst och mest i salongen. Skämten var många och roliga, kläderna var awesome, människorna var vackra, historien ungefär vad man kunde vänta sig (thank god att bröllopsbilderna som släpptes inför filmen på Sam bara var avledande manöver) och två timmar och tjugo minuter förflöt fortare än jag kunnat ana.

Och en sak insåg jag. Om jag någonsin ska gifta mig så ska det vara med en likadan ring på fingret som Carrie. God damn it, vackra tingest!

Two thumbs up.


100608

Idag övar jag för fullt på att vara ledig.

Sov till halv elva.
Åt frukost på verandan med Emma.
Åkte och red lilla hästen tillsammans med Emma och älgen.
Lämnade tillbaka sällskapet i sin hemby ute i ödemarken.
Åkte hem och lade mig i badet för att läsa ut min bok.
Lagade mat.
Placerade mig framför tvn med maten och mitt nya fina nagellack.

Och där ligger jag än. Har praktiskt taget inte rört en fena idag!

Weight.

Känner mig nästan som Anna Skipper fast med sunda och normala värderingar. Det är såhär förstår ni;

Jag äger ingen våg.
Det har liksom känts som om den bara skulle hånle mot mig från sin plats i badrummet.
Därför har det aldrig fått flytta in en våg i mitt hus.

Enda gångerna det är tillåtet att ta reda på sin egentliga kroppsvikt är därför a) på läkarens beordran vid hälsokontroller samt b) om man befinner sig i en bekants badrum där det står en våg framställd och redo att användas.

I helgen råkade jag ut för alternativ b.

Senast jag hamnade i en situation där min kroppsvikt kom fram var i december. Det var alltså helt förståeligt att den var något i överkant av överkanten (det var en kall vinter och då behöver man lite kroppslig isolering) men fortfarande inom rimliga gränser. Alltså vidtogs inga särskilda åtgärder för att få tillbaka vikten till en aningens mer passande nivå utan jag fortsatte att konsumera lösgodis i vanliga propotioner.

Men nu då?

Jojomän, mitt lösgodisäande och min obekymrade attityd har gett precis det reslutat som sig bör. Jag har gått ner 6 kilo utan att ens uppmärksamma det med en tanke. Bara genom att inte äga en våg och att äta precis det jag vill när jag vill det.

Så till Anna Skipper säger jag bara; HA!

Energi.

Klockan är tre och jag sitter med fötterna upplagda i soffan och känner mig effektiv.

Har hunnit med en sovmorgon (en riktigt sovmorgon, ända till tio), rida dressyr med lilla hästen och pyssla i stallet, plantera blommor i trädgården, äta frukost på uteplatsen och läsa om kändisars liv och leverne, boka tid för lilla hästens kval till *-igt, planera resan till Kinda, sista besöket innan sommaren hos farbror doktorn och att försöka avsluta medlemsskapet hos Intersport (bara Svenska Kyrkan kvar att gå ur nu tror jag bestämt).

Funderar nu på ytterligare aktiviteter samt om jag borde äta något kanske.



Trött och ganska sliten.

Japp, that´s how I feel.

Äter ikapp för dagens lätta huvudvärk och illamående (dagens understatement, hrm..) och gläder mig åt dagens tv-utbud. Cougartown, nya Real housviwes of New York-avsnitt, Jamies Amerika och romantisk komedi. Har tvättat håret, lagt en ansiktsmask och tagit ett bad för att komma igång igen efter en hård helg.

Börjar undra varför i hela friden jag får så ont i tänderna när jag har druckit alkohol. Oavsett mängd, om jag äter och dricker annat samtidigt och när så gör det ont i tänderna dagen efter. Vet att jag av någon outgrundlig anledning (även för tandläkarna) har extremt dålig emalj i förhållande till hur fina mina tänder är annars men hur kan man ha ont i tänderna?!

Headtown.

Nu åker jag förresten till hufvudstaden för en 24-timmars getaway. Bubbel ska drickas, klackarna ska testa stadens gator och läppstiftet ska med. Det ska bli fest.

Väntas tillbaka imorgon eftermiddag.

Partay.

Igår firades den försenade studenten, den stundande sommaren och, utan någons egentliga vetskap, min mormor och morfars 55-åriga bröllopsdag.

Underbart väder, underbara människor och underbar mat. Inte så mycket mer man kan önska sig. De vackra, fina och väldigt passande presenterna kan man väl kalla för pricken över iet. Och faktumet att huset nu är fyllt med fina blommor som doftar gott.

Beskrivningen slutar där och så låter jag några bilder från kvällens fotograf (Saralill) tala vidare.




Clean.

Nu är det sommar für alles.

Bevisen är tydliga. Idag körde vi ut lilleman och älgen till betet där de fick sällskap av gammelman som gått och skrotat där hela våren. Alla grejer följde med och nu är vi installerade i stallet där ute. Otroligt skönt att ha bete, eget stall att ställa in hästarna i om det krävs, ridhus på gården, rinnande vatten och ingen som är där och ränner i onödan. Lugnt och bra. Får se hur bra hästarna sover ute första natten.

Resten av dagen har tillbringats med att städa mitt rum och min garderob, storhandla inför helgens fest, ligga och glassa på gräsmattan, äta veggiehamburgare och laga mat.

Imorgon blir det en ridtur och sedan sista städningen och matlagningen inför kvällens fest.  







Lilla skruttan beslöt sig för att sola en stund och jag lyckades plåta första bilderna sen hon kom hit för över ett år sedan där hon inte ser totalt vettskrämd ut ♥


100602

Sommar och sol och färdig med skolan!

Känns minst sagt surrealistiskt. Behöver nog få hem betygen i brevlådan och se det svart på vitt för att kunna förstå att jag äntligen är färdig med gymnasiet.

Var avslutningsmiddag med klassen igår och sedan satt vi och solade oss på en uteservering i centrum tills det blev för kallt.

Är ganska trött idag och ska iväg till en annan doktor än farbror doktorn klockan två. Lite nervöst. Vaknade vid nio men låg kvar i sängen till halv tolv. Mest för att jag saknar självdiciplin när jag vet att jag inte nödvändigtvis måste gå upp.

Pallrade mig i alla fall ur sängen och åt frukost. Har spenderat en timme med att rulla mozartkulor till festen på fredag (framför tvn med satc-filmen på, alldeles för tråkigt att stå nere i köket med ett så monotont arbete). Ska fixa det sista utomhus och tvätta lite innan jag åker. Tar stallet i eftermiddag.

RSS 2.0