IQ.

Det här är IQ-befriad vardagsbloggning. Men man bloggar ju om sånt som är påtagligt. Och det här är väldigt påtagligt just nu.

Det är så jäkla varmt så jag sakta smälter bort!



Igår var jag och A helt spontant på bio, sen gick vi helt spontant och drack en cocktail, sen gick vi helt spontant och dansade oss svettiga halva natten och träffade massa "long time no see"-folk. Och nu är jag lagomt trött efter en förmiddags jobb i värmen. Men det var kul, sjukt kul. Spontant är roligt helt enkelt.

Move it.

Idag var jag uppe med tuppen igen, superhurtigt även om känslan var mer överkörd av ett ånglok och att jag gärna hade offrat min vänstra arm för att få sova några timmar till... men kvart över sex stog vi iaf i stallet. Prövat sadel på mina dressyrhästar också och såg halva "Horton hört ein hu" och sov som en stock på lunchen.
Idag är definitivt en sån dag som man har lust att sälja hästarna och flytta till Berlin istället, far far away from allt som har med ridning och hästar att göra, men jag skulle förgås av galenskap efter 68 timmar så det är nog ingen bra idé...

Nu är det duscha, ta in hästarna, äta och sen biiiiio (igen). Nachos och popcorn i överflöd. Yes.

To the beach!

Det är varmt här, så varmt att det inte är någon idé att åka på semester (om man nu hade a) tid och b) råd att göra det alltså).

Det är även så varmt att vi inte kan jobba på dagtid. Alltså börjar vi kl 6 och jobbar fram till 11 (och då har vi oftast hunnit rida största delen av hästarna) och sen bär det av till the beach resterande del av dagen och grillning i trädgården på kvällen.

Just nu njuter jag av the life, man kan definitivt ha det mycket sämre än mig.

Har förresten hört att det ska bli dåligt väder imorgon, 27 grader och eventuella regnskurar, usch och fy!



I´ve seen it and it´s good!



Feel good och ABBA, sommar, humor, bra skådespelare och snygga killar...


Sommaren är här... igen?

Det är varmt, det är sol och jag ligger ute i solen varje ledig stund och blir... iaf något brunare än innan.

Igår var vi uppe extremt tidigt (hrm, halv 6 iaf) och red alla hästar på morgonen, hurtigt. Sen tog jag och Malin en roadtrip i utlandet (jep, Danmark, Kolding, gigantiskt köpcentrum 1 timme bort) och spenderade pengar som man definitiv kan disskutera om de borde spenderats. Men gjort är gjort och resulterade i 2 klänningar (försvarar en av dem som ev bröloppsfestklänning), en kofta, en "t-shirt klänning", en sjal, smink, leggings och Frank Dandy trosor. På kvällen blev det grillat och cider i trädgården.

Mamma kommer hit på "träningsläger" om mindre än 2 veckor, blir kul (och träning på att leva tillsammans igen efter 2 år åtskilda i vardagslivet, hur ska det gå att dela hus igen..?).

Annars händer det nada och inte särskilt mkt, jag jobbar, jag solar och jag går på bio då och då.

And we did it!

Yep, nu har jag ridit **-ig. På min häst. Som senast i förra veckan låg lååångt ner på statuslistan hos mig.

Men som alltid kravlade han sig upp igen, och gud vad jag älskar det där djuret. Nu har vi smidit nya planer och har nya mål.

66 straff i dressyren, två pet och ett stopp i hoppningen (och ett tidsfel) och 20 straff för en volt i terrängen + tidsfel för dom som är intresserade av sånt.

Annars så... mamma har varit här, vi har shoppat (tidiga) födelsedagspresenter till mig (ridbyxor och hjälm, lovely) och ätit kina-mat i massor. Imorgon är det tävling med the little one och annars så är det rätt så dött. Inget party så lågt ögat når. Jag måste ha blivit gammal eller något.


Johanna, ska vi va unga och dumma hemma igen, eller ska vi skaffa riktiga jobb och bete oss som riktiga vuxna?


Und noch mehr...

Soundcheck med BWO;

  



Och FOTBOLLSFEBER!!!!




And some more...

Christopher Street Day;


     




Berlin ZOO;


        



The one and only; KNUT!

  


Och en sån här vill jag haaaaa!!!


Pics!

Mellanlandning i Hamburg;

     

Berlin, tourist-view;

        


Det där med EM...

Vi har glömt, förträngt och förlåtit (Spanien alltså, för att dom tog sig friheten och vann).

Men jag måste ju berätta att I was there. På public viewing. Med massa fotbollsgalna tyskar. Iförd en tyskland-tröja. Och jag drack öl. Och sjöng och skrek. Och grät nästan när Tyskland förlorade (eller "fick silver" som det så fint heter hos optimisterna, jävla skitsnack, i fotboll så vinner man eller förlorar).



Jag har väl blivit en aningen mer tysk.

I found this...

...på Lisas blogg.



Väldigt coolt må jag säga, "må-bra-klipp", satt och log hela tiden... wonderful, helt klart...

Läs mer på www.wherethehellismatt.com.

I was gone...

Jag är tillbaka!

Har helt enkelt inte orkat berätta om mitt liv, easy as that... har varit i Berlin på Christoper Street Day och turistat (pics kommer senare), har tävlat, har jobbat, har tävlat lite till, har inte varit ute och partajjat (whaat? jo, på riktigt...) och mitt liv kommer se ut ungefär så i fortsättningen också...

Min vecka ser ut ungefär såhär;
Idag är jag ledig (därav den plötsligt uteruppståndna bloggen, I have nothing to do!) och ska bara masa mig till stallet i eftermiddag och hoppa gammlingen, motionera vilddjuret och packa inför tävlingen imorgon (easy, 1 IKEA-påse och ett täcke).
Imorgon är det tävling med vilddjuret (som debuterat både Geländepferde L och Springpferde L senaste veckan, matte mycket stolt) och sen är det avskedsfest för Peter och Mickey (och Pieka såklart) som åker iväg på den långa resan mot Hongkong på torsdag, coolt värre!
På torsdag är det packa, träna och grejja på jobbet inför Sahrendorf och sen premiärvisningen av Mamma Mia på kvällen (vi är ungefär 2 veckor efter i Tyskland).
Friday kommer mamma hit och sen bär det av mot Sahrendorf för tävling!

Just nu ligger jag i sängen med en megastor kopp te och "mailchattar" med mamma. Ska läsa lite i boken som jag hittat i Malins bokhylla och sen ska jag glo lite på tv och kanske göra en kladdkaka, exellent plan...

RSS 2.0