101118

Om en och en halv timme är det dags!



101117

Seg dag. Var i stallet på morgonen men fick snabbt planera om. Lilleman var oren när han skulle gå ur boxen och efter ett par timmar i hagen hade han fått en tydlig puls i ena hoven. Eftersom det var aningens för diffust fortfarande så får vi avvakta innan hovslagaren tar sig en titt. Men hoppträningen till helgen är inställd för hans del (andra månaden i rad, minst sagt frustrerande) och vi får hoppas att det bara är något litet. Jag kan uppenbarligen inte skippa stallet en enda kväll utan att någon häst har fått något problem dagen därpå.

Blev allmänt trött på allt och införskaffade lösgodis på vägen hem. Ska dra täcket över huvudet och ignorera omvärlden en stund innan det är dags att åka till universitetet. Blä.



Babygirl.






101115

Har haft fullt upp ett tag vilket resulterade i en störtdykning igår. Spenderade eftermiddagen hemma hos mami och myste med katterna innan jag åkte hem och gick och lade mig. Vaknade för ungefär en timme sedan och behövde varenda minut av sömnen.

Sitter och letar studentlitteratur på blocket. Har precis bokat biljetter till Harry Potter på torsdag (alltså premiärdagen här i våran lilla håla) och ska avvakta regnet någon timme till innan jag trotsar det och beger mig till stallet.



After eight.

Har sovit hela eftermiddagen och sedan hunnit med en timmes jobb hemma. Ser på Harry Potter och halvblodsprinsen, taggar inför premiären av nya filmen i veckan och äter mintchoklad och clementiner. Åker och hämtar nya transporten imorgon. Och på kvällen är det middag och fest hemma hos mami. Trevligt värre.


Oj.

Åkte till universitetet idag och trodde att jag skulle gå på introduktionen till en av de nya kurserna. Men tji fick jag. Eftersom min hjärna inte är sig själv just nu så hade jag sett fel på datumen och skulle tydligen inte alls ha infunnit mig idag och imorgon utan i tisdags och onsdags. För sent med andra ord.

Så nu fick jag två kvällar ledigt och får vänta med att lära mig något om stress och konflikter till nästa vecka. Åkte förbi hemma hos pappa och åt middag istället och har precis kommit hem. Kände mig fortfarande lite sur på mig själv och åtgärdade detta genom att shoppa. Men bara pyttelite. Och på rea. Och fraktfritt.




...nu är jag här!






Hej mitt vinterland...






101109

Snart är det jul!

Eller nåja, nästan. Men snöar gör det i alla fall. Och jag är helt lyrisk. Hela världen blir lite ljusare, marken är inte lerig och det är inte längre ett projekt att spola ben och byta blöta täcken. Hoppas bara att det håller i sig.

Och annars då? Jag är hemma igen från en helg i huvfudstaden, har hunnit jobba en halvdag, ridit och myst med hästarna, sovit tills jag vaknade, nappat tillbaka hunden som nu ligger här och gnager på ett tuggben och handlat. Var tvungen att proviantera pepparkakor och julmust som alla andra julfanatiker.

Snöar det imorgon så får kameran följa med till stallet. Batteriet har legat urladdat ett tag nu, jag är verkligen dålig på att fotografera.


Några konstateranden.

- Jag har sedan igår ridit tre hästar och alla i absolut ösregn.

- Jag saknar hunden. Det är tomt att sova själv.

- Jag har jobbat 11.30-21.00 idag och min hjärna har transformerats till jello.

- Jag har skrivit klart, korrekturläst, skrivit ut och plockat ihop mitt examinationsarbete i samtalsmetodiken och ska imorgon lägga det på brevlådan.

- Ovanstående motiverar till en belöning. Vilket gör att jag kommer att åka till Stockholm i helgen för att ha lite skoj.

Väldigt bra saker.

Jag har suttit i 6 timmar och skrivit på examinationsarbetet. Och nu är det färdigt! Med två dagar till godo slår det alla rekord i framförhållning från min sida.

Jag har fått orderbekräftelse på att mina beställningar från fotobutikerna är skickade. Så nu är två paket på väg hem till mig, ett med en flash diffuser i och ett med 3 stycken linser (stjärnlins, close-up och UV-lins).

RSS 2.0