The big T´s.

Det har hänt en del saker på sistonde, inte orkat skriva något senaste veckan. Vi kan ju ta huvudattraktionerna;

Tummen - hoppade ur led vid en scheisse landning efter en oxer med Ozon. Eftersom den först var stor, knölig och pekade åt fel håll så åkte vi till akuten. Där en mycket söt AT-läkare klämde och kände (på tummen, hrm) och en riktig doktor drog rätt den. Den bkev rak, pekade åt rätt håll och var fortfarande svullen.
Idag ringde doktorn och ville se tummen igen. Jag åkte dit och blev lurad i en fälla! Nu sitter jag här med gips som ska sitta på i 3 veckor. Gaaah!
(Tur att dom har så söta pojkar på akuten när man måste åka dit flera gånger)

Tävlingen -
kan bara beskrivas med katastrof. En katastrof av sådan grad att man enbart kunde skratta åt det. Men båda pojkarna skötte sig i terrängen, Ozon kunde inte hjälpa att matte inte satt kvar och Winz slog alla rekord som kan slås i antal straff efter dressyr respektive terräng. Men han ville hoppa och det är det viktiga.
Jag och Anne sov i bilen vilket resulterade i att vi drog på oss förkylning respektive förtvinade ben eftersom två anorektiska dvärgar är de enda som kan ligga utsträckta i det utrymmet. Men vi överlevde det också och nu är det Segeberg till helgen.

Times running out...

Söt.

Igår var jag på bio och såg den sötaste kärleksfilmen på länge, WALL-E.
Supergullig feelgood med garanterat lyckligt Disney-slut. Vem har sagt att robotar inte kan vara förälskade?
I´m a geek, anyday.





Fast jag letar fortfarande efter någon som vill se Die Baader Meinhof-komplex med mig. Anyone?


The day after yesterday.

Det blev Kritz hela kvällen, med otaliga turer till diverse matställen runt knutarna.

Imorse var det två glada flickor som vinglade (hrm?) till stallet på sina cyklar. Arbetade i sakta mak och nu har vi jobbat oss fram till sängen för en tupplur. Mår ganska bra, fast har ju också legat i relativ hårdträning senaste veckorna.

Borde hänga tvätt också, lägger till det på "att göra" listan...

Good night

Lördag!

Idag har jag varit alldeles förträfflig. Inte för att jag har jobbat särskilt hård, om något alls faktiskt.

Först var lill-killen på tävling och vi skötte oss superb. Sen bar det av hemmåt, rasta odjuret på ett mycket förbjudet fält (men vilken hästtjej drömmer inte om att galoppera fram över vidderna på en ädel springare) och sen skedde något alldeles fantastiskt;

Jag var ute och sprang!

Alldeles frivilligt, utan syftet att jaga inbrottstjuvar eller med en eldgaffel i arslet. Och det mest fantastiska;

Det var skönt! (Och ännu skönare när man kommit hem och duschat).

Och nu ska vi grilla, och sen är det party! (Lite halvt för att fira att jag har blivit ett år äldre, hurra ungefär).

Nu provas det kläder, skor och kreationer i olika uppsättningar, våran lägenhet ser ut som ett smakprov på New York Fashion Week, bara förra årets grejer då.



Nu ska vi dricka...




..och ha jättekul!

Bundeschapionat - reloaded.

Bundeschampionat-skivan går på högvarv hemma och nostalgin flödar. Ena sekunden är det tårar över att lämna Tyskland och andra sekunden över att flytta till Sverige. Förvirrande? Yes, indeed...

Annars så händer det en del och ingenting. Hade en superrolig födelsedag (thanks everyone som var med) och temat var helt enkelt "das perfekte dinner". Imorgon är det tävling för första gången på evigheter och sedan något försenad barrunda i födelsedagsfirandets tecken. Asti och vodka-energy kanske?

Nu ska jag sova, drömma om allt som varit, kan vara och ska bli!

Streetlights

Paris



I lost my heart in Luxemburg
I messed around in Amsterdam
and Paris made me wanna dance
and now I'm lost In London Town

I found myself in Tokyo
but lost control in New York
I had a drink in Moscow
but then woke up in Cairo

Streetlights, streetlights
tonight you gonna save me
Streetlights, city nights
let them shine on me

I was a star in Luxemburg
but fell in love with Amsterdam
and Paris made me wanna sing
and now I'm back in London Town

I found myself in Tokyo
but lost control in New York
I had a drink in Moscow
but then woke up in Cairo.

Streetlights, streetlights
tonight you're gonna save me.
Streetligths, citynights
let them shine on me.



Det här med att vara vuxen.

Jag har fått några extra vuxenpoäng i födelsedagspresent...

Lasse Åberg vinglas (3 pluspoäng, ytterligare 5 pluspoäng när man har samlat 6 stycken)
Riktig kockkniv (5 pluspoäng)


Har även fått en stor skål med lösgodis på och inuti, ett hembesök av en massör, tre middagar, örhängen, en bok, pengar till dressyrhatt, ridbyxor och hjälm. Och så gav jag mig själv två klänningar för att rättfärdiga lite shopping när jag var hemma.

Ett annat tecken är en konversation mellan mig och pappa om bilkörning;

P kör ut genom en rondell utan att blinka en enda gång.
Jag (upprörd) - Du måste ju blinka när du kör ut.
P (lugn) - Äsch, jag har ju koll på vart dom andra bilarna är.
Jag - Men tänk om alla skulle säga "äsch, jag har koll, jag behöver inte blinka". Tror du det skulle funka eller?!
P blir tyst.

Nu ska jag gå och trimma rullatorn. See you.

Turisten i hemlandet.

Igår var det dags att köra hem från Sverige, haft många trevliga dagar.

Drack champagne med Johanna och pratade ikapp ett halvårs skvaller, rundade av med några burkar cider och somnade sött framåt morgonen. Hann även spatsera skattkärrsvägen upp och ner, sjungande och dansande (en söndag, oh yes).

Detta följdes av en dag i arbetslöshetens tecken, sova länge, frukost framför Oprah, en tur ner till stan med windowshopping och fika, ännu mera fika och Kvarteret Skatan, följt av birthday-dinner och Patrik 1,5.
Sedan hann vi även med en födelsedags-middag till med familjen, besök hos bäbisen (som inte är så liten längre, utan till och med större än Winz) och annat skoj.

På vägen hem fick jag min första födelsedagspresent, och jag är nu stolt ägare till Bundeschampionat 2008 - the ultimate collection.

Flera sätt att hålla sig vaken när man kör;

Gigantiska mega-muggar med Kaffe Latte.
Absolute Music 25, do I need to say more? De bästa hitsen från 90-talet, som vi glömt, förträngt och förlåtit. Återigen där för att plåga öronen och garanterat hålla dig från att somna.
Äta, dumt men sant. Tugga och håll dig vaken.

I´m packing my way away.

Jag är stolt, jag har nämligen precis lyckats packa inför en fälttävlan på precis 28 min. Och jag tror inte att jag glömt något. Kan underlätta att jag inte ens hade hunnit packa ur sen bundeschampionat.

Men eftersom det alltid finns en men så får jag se om jag åker, det vet jag ungefär halv 9 imorgon bitti. Annars åker jag hem till svea rike redan på lördag. Här ska tiden utnyttjas. Har iallafall konstaterat att jag kommer att tillbringa min tjugonde födelsedag i bilen påväg mellan Karlstad och Tyskland, nice. Får väl äta lösgodis som tröst, eller tänka på min prestent till mig själv, nya Ariat-skor och chaps. Och försöka att inte somna.

Nu ska jag däremot sova, har nämligen läst en studie om att unga kvinnor som surfar för mycket, sover för lite och dricker mycket alkohol riskerar att bli feta! (No shit?!?)

Känner att jag ligger aningens i riskzonen där, så god natt!


Bundeschampionat!

Jag kom, jag såg och vi segrade nästan!

För en vecka sedan stod jag i stallet och ville inget hellre än att stanna hemma, och nu har jag haft några av dom roligaste dagarna (och nätterna, framförallt) i mitt liv. Oh yes, det var ett bundeschampionat utan dess like. Barny-boy blev tvåa (the next best sexåring i hela Tyskland) och Franky fyra (the horse whit the yellow-füß). Och det var party, varje kväll. Jag har dansat på Rigo-baren, levt på vodka-energy, duschat i kolmörker, gjort av med nästan inga pengar alls och fortfarande varit väldigt förfriskad. Sjungit med till miljoner dåliga låtar och pajjat mina jeans eftersom jag minsann var tvungen att klättra över det väldigt höga staketet istället för att gå runt och betala 6 euro. Jag har haft så jävla kul!

I had the time of my life...







Sitter och dricker te, äter yogurth och funderar på att duscha och sova. Borde sortera tvätt och fixa, svara på mail och få något gjort. Men har misslyckats brutalt... idag med. The dusch is calling.

RSS 2.0