Jag existerar.

Har bara varit upptagen... med att vara besatt av det här, lyssna på den här och läsa i den här. Nu vet ni det.

T.G.I.F.

*trumvirvel*

Jag har överlevt min första salstenta. Efter fyra timmar och femton minuter, femton skrivna sidor och nyutvecklad kronisk kramp i högerhanden så blev jag utsläppt ut salen och fick återgå till friheten. Magkänslan säger att det gick helt okej så nu är det helt legitimt att hängiva sig åt helgen och känna sig ledig innan nästa delkurs börjar på måndag.

Suck.

Känner mig konstig. Ett tryck över bröstet, lätt illamående och distanserad. Tom på något vis.

Det beror säkert på många saker. Det händer mycket just nu helt enkelt. Flera av sakerna trodde jag inte att jag skulle känna av så kraftigt som jag har gjort. Andra var mer väntade. Att mobilen är tyst som en mus och de (under de senaste veckorna) dagliga meddelandena lyser med sin frånvaro känns tråkigare än jag hade väntat mig.

Imorgon är det dags för dagen D och tenta i något som utan tvekan kan utnämnas till största 6-poängskursen i psykologins historia. Borde nog läsa lite till men känner mest för att dra ett täcke över huvudet, dricka en flaska vin, måla naglarna eller göra något annat fruktansvärt konstruktivt.

Ska istället åka till stallet och visa häst för spekulant under eftermiddagen. Kanske ta en tur med min lilla fina kille också. Det distraherar i alla fall hjärnan en stund.

Söndag 11-03-13

Har varit på tävling med lilleman idag. Han satte en stadig runda i 115 och åkte hem med en andraplats i bagaget. Efter förra veckans lika fina runda och placering på samma nivå så börjar mina ursäkter för att slippa starta 120 ta slut. Men först väntar träning för Anna nästa helg och en tävlingsfri månad, men undantag för en eventuell dressyrstart för att öva lite krumelurer inför domare innan fälttävlanssäongen börjar.

Har även ridit ett dressyrpass på gammelman i ridhuset och ägnat ganska mycket kärlek åt honom. Imorgon packar han sina väskor och åker med oss till fina Anna i Göteborg. Lite vemodigt men väldigt bra ändå.

Lördag 11-03-12

Sovmorgon och semlor till frukost.

Inte illa.


Cancelled.

Har kört runt och ridit de hästarna som står i olika stall idag. Lilleman, bäbis (som börjar växa till sig ordentligt nu) och madame. Har fixat i alla stall och promenerat och grejat. I absolut skitväder (tack gode gud för badkaret när jag kom hem och var stelfrusen).

Skulle spendera kvällen med trevligt sällskap och en film, men det blev uppenbarligen inställt så istället ligger jag hemma och zappar på tvn och känner mig lite småsur och gnällig. Charmerande. Har inte ens en semla. Undrar om jag orkar åka ner till Coop och se om jag kan skaka fram ingredienser. Blev nästan motiverad nu.

Onsdag 11-03-09

Har haft den mest efterlängtade och välbehövliga sovmorgonen på länge. Sov till 11.00 och skämdes inte ens för det. Mmm...

Helt värdelös har dagen dock inte varit. Har skrivit klart veckans laboration med två dygn till godo och bör förslagsvis lägga dessa 48 dybara timmar på att förkovra mig i kurslitteraturen aka. telefonkatalogen.

Kommer detta att ske? Troligtvis inte... men jag ska försöka diciplinera mig så pass att jag börjar läsa ett yttepyttekapitel per dag. Och hur stora är dessa yttepyttekapitel då? Jo, sisådär 50-100 sidor styck. Som små böcker... hah, så trevligt.

Just nu överväger jag och hunden hur man bäst klär sig för att bege sig ut i dagens väder. Ska tvinga mig utanför dörren om ungefär 20 minuter. Brr...

VG.

Hah!

Har äntligen fått betyg i sista kursen som jag läste i höstas (!).
Och jag fick VG.
Första på universitetsnivå!
Väldigt trevligt må jag säga.

Mamsell.

Dammade av mammas häst och tog ett par varv.




Premiär.


Dagens lyckorus.

Dagens lyckorus har infunnit sig tack vare pappa, ett badkar och faktumet att de båda befann sig i mitt badrum under eftermiddagen. Pappa har åkt hem med sin verktygslåda men badkaret står kvar. Och den nya (väldigt gula) hyllan är uppsatt på väggen och överbelamrad med alla prylar och burkar och flaskor och askar. Och det bästa av allt, badkaret var en väldigt fin present. Tack papi ♥

Nu ska jag gå och fylla upp min fina present med vatten och sedan lägga mig med en bok och njuta av det faktumet att jag hädanefter kan upprepa denna procedur dagligen om jag vill.

Tisdagsnöje.

Håller på att falla in i dvala med laptopen i knäet. Är så trött. Ska sova en halvtimme för att bli fit for fight igen.

Har varit hästar för hela slanten idag. Först träning på morgonen med lilleman i Karlstad, sedan en skogtur med gammelman och ett dressyrpass med mammas sto (som jag för övrigt inte suttit på sedan sommaren 2008). Stallfix och storhandling, hundpassning och laborationsskrivning. Det goda nyheten är i alla fall att laboration numero tres är färdig och kan skickas in any minute now.

Ska iväg till storstan och gå på bio senare, Sanctum i 3D. Lär utveckla klaustrofobi hos dem som inte redan har det, spännande. Sover hos pappa inatt och åker direkt till föreläsningen imorgon.

Men nu är det powernap som gäller för att minimera risken för att jag somnar i biosalongen...



RSS 2.0