Examen.

Och i förrgår fick bäbis (som varken är liten eller ung längre och alltså borde få ett annat smeknamn) hoppa på träning för andra gången. Tyvärr dog batterierna i mitten av träningen så det var bara första övningen som blev fångad på bild. Men han skötte sig mycket bra trots att han mest beter sig som en stor övervuxen valp just nu och fick avsluta med en serie i form av bom - räcke - oxer - bom med 2 korta språng mellan varje hinder. Bra examination med tanke på att han egentligen aldrig hoppat mer än fristående hinder innan i banhoppningen.

Nu avnjuter han sin komprimerade sommarvila innan vi sätter fart med siktet inställt på kvalitén och championatet i höst.

Och här har vi bevismaterialet.

Man kan ju nästan tro att...









...jag har blivit dressyrryttare. Med lillemans andraplacering i LA:3 och bäbis showande för dressyrtränaren i helgen så pekar allt mot detta faktum. Men oroa sig inte, idag och imorgon åker vi till Hammarö för lite gammal hederlig hoppträning. Först ut, bäbis. Imorgon, lilleman.


Sommarkväll.







Och lite sånt här också.



Madame fick sätta upp håret och åka och springa fint, vilket hon skötte super.
61,5% lyckades hon skrapa ihop efter en veckas krumelurövande hemma.


Saker vi har ägnat oss åt.





Lilleman (och jag) har äntligen debuterat 120 vilket gav bättre utedelning än väntat.


Fina flickan.




Bilden är från förra tävlingen, men idag fick madame åka på en P&J och hoppa 90 cm. Hon hoppade mycket bra, gjorde en rytmisk runda och nollade utan problem. Kändes lekande lätt för henne. Så även idag kom hon hem med en stor och fin rosett.


Q #2

Och så har ju den stora bäbishästen varit i terrängen också, där han skötte sig mycket fint och faktiskt hoppade som om han vore en stor häst.



Tro, hopp och kärlek.

Ibland får mamma för sig att leka med kameran. Och då händer det till och med att det blir någon träning dokumenterad. Som igår till exempel. Hoppträning inför måndagens tävling med den lilla bruna virvelvinden.









Q

Ibland fastnar vi på bild, jag och grabbarna. Hittade ett par foton liggande i kameran som är någon vecka gamla. Vi lyckades göra ett helt pass utan några riktigt vettiga bilder, men jag gillade ljuset i ridhuset i vilket fall.



RSS 2.0